Janet Sanz i Jordi Martí fan balanç d’indicadors de la superilla de Sant Antoni i visiten la fi de la 2a fase d’obres : Servei de Premsa

Janet Sanz i Jordi Martí fan balanç d’indicadors de la superilla de Sant Antoni i visiten la fi de la 2a fase d’obres

13/12/2019Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 14 de desembre, a les 11.30 hores (Cruïlla Tamarit/Comte Borrell, davant del mercat de Sant Antoni), la segona tinenta d’alcaldia, Janet Sanz, i el regidor de l’Eixample, Jordi Martí, atendran els mitjans per fer balanç d’indicadors de la superilla de Sant Antoni i per explicar el final de la segona fase d’obres. També hi intervindrà el president de l’associació Sant Antoni Comerç (SAC), Enric Bernaus.

Les declaracions es faran en el marc d’una festa ciutadana que s’ha organitzat per estrenar el tram final de la superilla. Hi haurà una programació d’activitats i tallers dirigida al veïnat del barri. A partir de les 11.00 hores el comerços trauran les seves botigues al carrer i es realitzaran uns tallers per a infants i famílies sobre jardineria sostenible i qualitat de l’aire i mobilitat. A les 12.30 hores tindran lloc els parlaments institucionals que, un cop finalitzats, donaran pas a l’actuació del grup musical de rock The Band (music for food) per animar l’escudella solidària.

Paral·lelament, a la cruïlla de Tamarit/Borrell, a la porta del Mercat de Sant Antoni, es començarà a preparar la tradicional escudella solidària de Nadal organitzada pel Sant Antoni Comerç (SAC), amb la col•laboració del Mercat de Sant Antoni. L’escudella es repartirà a les persones que participin al recapte d’aliments organitzat per l’ONG del barri “De Veí a Veí”.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Eixample/ sant antoni/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina