Rosa Alarcón assisteix a la jornada de portes obertes de la Clota Cotreball : Servei de Premsa

Rosa Alarcón assisteix a la jornada de portes obertes de la Clota Cotreball

13/12/2019Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns, 16 de desembre, a les 19:00 hores (Avinguda de l’Estatut, 1-13), la regidora del Districte d’Horta-Guinardó, Rosa Alarcón, assisteix a la jornada de portes obertes de l’espai de Cotreball de la Clota. A l’acte, també hi participarà el Comissionat d’Economia Social, Verda, Desenvolupament Local i Política Alimentària, Álvaro Porro.

Aquest espai de coworking municipal, que s’ha posat en funcionament aquest 2019, té una capacitat per a una setantena d’emprenedors i emprenedores, i dona prioritat a sectors com el sociosanitari o l’economia de les cures, i a col•lectius de la comunitat veïnal. Durant la jornada de portes obertes es farà balanç dels projectes que s’hi estan desenvolupant actualment i altres iniciatives de futur.

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Clota Cotrebal/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina