La superilla de Sant Antoni: menys contaminació, soroll i vehicles i més espai per al veïnat : Servei de Premsa

La superilla de Sant Antoni: menys contaminació, soroll i vehicles i més espai per al veïnat

14/12/2019Temps estimat de lectura: 1 minut

El barri celebra aquest dissabte amb una festa veïnal l’acabament de la segona fase d’obres, en què s’ha intervingut als carrers Comte Borrell, Tamarit i Parlament per seguir pacificant l’entorn i fer-lo més amable i saludable

La superilla ja compta amb unes primeres dades de balanç positives: s’han guanyat 23.709 m2 d’espai públic amb prioritat per al vianant en tot l’àmbit, i milloren els indicadors de contaminació, soroll, vehicles i ús veïnal

A la cruïlla Borrell/Tamarit, s’ha mesurat un 33% menys de NO2 a l’aire i un 4% menys de partícules en suspensió (PM10), i el soroll també baixa: 4,1 decibels menys de dia, 5,3 menys de tarda i 5,4 menys de nit

A la mateixa cruïlla, al carrer de Borrell hi ha una disminució d’un 82% del pas de vehicles, quasi uns 6.000 menys

 

 

 

 

Descarregar nota en format PDF

Paraules clau

Eixample/ sant antoni/ superilla/