Albert Batlle assisteix a la 23a edició de la Cançó de Pau al Tibidabo : Servei de Premsa

Albert Batlle assisteix a la 23a edició de la Cançó de Pau al Tibidabo

24/12/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 27 de desembre, a les 11:00 hores, el regidor de Sarrià-Sant Gervasi i President de PATSA, Albert Batlle, assisteix a la  23 edició de la Cançó de Pau al Parc d’Atraccions Tibidabo, una festa solidària que té l’objectiu de potenciar valors com la tolerància, la solidaritat i el respecte entre els més petits, amb un cant en favor de la Pau al món. A l’acte també assistiran Anna Folch, Presidenta del comitè Català d’UNICEF, Andreu Sanchez, de Produccions a la Carta, i la Directora del Parc d’Atraccions Tibidabo, Rosa Ortiz.

Aquest dia, les parelles formades per un adult i un nen o nena, fins a 14 anys, podran accedir gratuïtament al Parc, sempre i quan entrin abans de les 11:30h i s’aporti una donació de 2€ per persona en favor d’UNICEF. Tots els nens i nenes que visitin el Parc aquell dia escriuran textos al Llibre de la Pau del Tibidabo, que els ambaixadors de Pau llegiran de manera pública com a missatges de pau al món.

 

Renovació del Conveni amb UNICEF

El Parc d’Atraccions Tibidabo va signar, al 2012, un conveni de col·laboració amb UNICEF que aquest any s’ha renovat, refermant així l’aliança entre les dues entitats. L’acord té com a objectius continuar impulsant el coneixement de la societat sobre els Drets dels Infants i contribuir als programes de supervivència, educació i protecció d’UNICEF arreu del món.





Paraules clau

tibidabo/