Jordi Martí presenta el Baròmetre Semestral de Barcelona : Servei de Premsa

Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Jordi Martí presenta el Baròmetre Semestral de Barcelona

24/12/2019Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 27 de desembre, a les 12:00 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), el regidor de Presidència, Jordi Martí, presenta els resultats del Baròmetre Semestral de Barcelona, acompanyat del director de l’Oficina Municipal de Dades, Màrius Boada.

El Baròmetre és una enquesta de periodicitat semestral prevista en el Pla d’Estudis Sociològics 2016-2019, que inclou aspectes polítics i també consta d’un mòdul dedicat a qüestions d’actualitat, en aquesta ocasió sobre l’emergència climàtica i la gestió de l’aigua.

 

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Baròmetre Semestral/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina