Mor una dona atropellada a Sant Andreu : Servei de Premsa

Mor una dona atropellada a Sant Andreu

02/01/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Una dona de 82 anys ha mort aquesta tarda a causa de l’atropellament per part d’un turisme que va tenir lloc la tarda d’ahir a l’alçada del número 458 de l’avinguda Meridiana, al districte de Sant Andreu.

En el lloc dels fets, els agents de la Guàrdia Urbana van practicar la prova d’alcoholèmia i de drogues al conductor del vehicle, amb resultat positiu en alcoholèmia, motiu pel qual se l’investiga per homicidi.

Aquesta és la primera víctima mortal per accident de trànsit a la ciutat de Barcelona aquest any.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

El Consistori lamenta la mort d’aquesta ciutadana, i trasllada el seu condol a la família i amics i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

L’Ajuntament de Barcelona recorda que els vianants són un dels col·lectius més vulnerables en el marc de la seguretat viària. Conduir sota els efectes de l’alcohol i altres substàncies és la principal causa indirecta dels accidents amb víctimes que es produeixen a la ciutat.

La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i fer realitat el projecte Visió Zero per la reducció de morts i ferits greus en accidents de trànsit.





Paraules clau

prevenció/ seguretat/