Inauguració de l’espai de la Campa i del camp de rugbi del CEM Teixonera – Vall d’Hebron : Servei de Premsa

Inauguració de l’espai de la Campa i del camp de rugbi del CEM Teixonera – Vall d’Hebron

10/01/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte, 11 de gener, a partir de les 10.30 hores, s’inaugurarà el nou espai lúdic-esportiu de la Campa (C. Granja Vella, 7) i el camp de rugbi del Complex Esportiu Municipal Teixonera – Vall d’Hebron (C. Granja Vella, 9). A l’acte hi assistiran el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, el regidor de Presidència, Pressupostos i Pla de Barris, Jordi Martí, i la regidora del districte d’Horta-Guinardó, Rosa Alarcón.

A la pista d’atletisme de la Campa hi haurà curses infantils de 300 i 2.000 metres i exhibicions d’atletes de 800, 1.500 i 5.000 metres. A partir de les 12 hores, al camp de rugbi també s’hi faran partits d’exhibició.

La Campa, amb 11.600 m², s’ha convertit en un nou parc urbà amb diversos usos esportius. S’han millorat els accessos, fent-los més amplis, còmodes i accessibles, i s’ha millorat l’espai verd amb vegetació autòctona mediterrània amb un drenatge superficial. A més, s’hi ha instal·lat una nova il·luminació més eficient i de baix consum, amb zones d’estada amb nou mobiliari (cadires, bancs i papereres) i 2 punts d’aigua (fonts). I per a les persones que volen practicar l’atletisme, s’ha creat una pista amb dos recorreguts senyalitzats de 200 i 300 metres, respectivament, amb una recta de 100 metres per fer esprints.

Aquestes feines de millora han estat un dels projectes del Pla de Barris de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera, i han convertit la Campa en un parc urbà amb diversos usos esportius, de trobada i de referència al barri de la Teixonera i, també, a la resta de la ciutat.

 





Paraules clau

esport/