Ada Colau presideix l’acte de declaració d’emergència climàtica a Barcelona : Servei de Premsa

Ada Colau presideix l’acte de declaració d’emergència climàtica a Barcelona

14/01/2020Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 15 de gener, a les 18h, al Saló de Cent (Ajuntament de Barcelona), l’alcaldessa Ada Colau presidirà l’acte de declaració d’emergència climàtica a Barcelona.

A l’acte també hi participarà la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, i el regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia. Diferents entitats de la taula participativa d’emergència climàtica també participaran a l’acte.

Avís important per als mitjans:
Prèviament a l’acte, a les 15.30h, a la sala Lluís Companys, Janet Sanz, Rosa Alarcón i Eloi Badia oferiran una sessió de treball als mitjans per explicar el document d’emergència climàtica de Barcelona. La informació que es faciliti en aquesta sessió restarà embargada fins a la finalització de l’acte del Saló de Cent.

 

 

Paraules clau

emergència climàtica/