Marga Marí Klose participa en l’acte d’inauguració de les noves places d’Humberto Rivas i de Can Basté, a Nou Barris : Servei de Premsa

Marga Marí Klose participa en l’acte d’inauguració de les noves places d’Humberto Rivas i de Can Basté, a Nou Barris

17/01/2020Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 18 de gener, a les 12.00 hores (Passeig de Fabra i Puig, 274), la regidora de Nou Barris, Marga Marí Klose, participarà en l’acte d’inauguració de les noves places d’Humberto Rivas i de Can Basté, a Nou Barris, que estrenen nomenclatura per homenatjar el fotògraf argentí i l’històric centre cívic del districte. També hi prendran part representants de l’Arxiu Humberto Rivas i de l’Associació de Veïns i Veïnes del Turó de la Peira.

El Govern municipal va aprovar el mandat passat atorgar la nova nomenclatura als dos espais, situats al voltant del centre cívic, per donar resposta a la reivindicació de l’associació veïnal.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Nou Barris/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina