Els premis ‘Master Design Challenge’ reconeixen joves talents internacionals del disseny : Servei de Premsa

Els premis ‘Master Design Challenge’ reconeixen joves talents internacionals del disseny

22/01/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

El regidor de Turisme i Indústries creatives, Xavier Marcé, ha participat en el lliurament del premi de la final mundial del concurs internacional de disseny exprés de Roca que s’ha celebrat avui al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

Durant l’acte, Marcé ha destacat que “Barcelona és especialment sensible a qualsevol iniciativa que impulsi la creativitat responsable, que és justament el que fa aquest projecte”. Per al regidor, “aquesta és una nova mostra de l’aposta de Barcelona per les indústries creatives, i per col·locar-la al centre de l’estratègia de promoció econòmica de la ciutat i”, ha seguit Marcé “això només serà possible si disposem d’equipaments públics excel·lents i d’un sector privat fort i amb capacitat de lideratge”.

 

 

 

A l’acte, que compta amb el suport del Barcelona Centre de Disseny (BCD) i de la Fundació We are Water, també hi ha participat Xavier Torras, Roca brand communications director i director de la Fundació We Are Water.

La final “Master Design Challenge” de Roca ha reunit a Barcelona del 20 al 22 de gener les persones guanyadores de totes les edicions internacionals dels Roca One Day Design Challenge, concursos per a joves dissenyadors i dissenyadores de tot el món, que ha aplegat representants dels 12 països participants als reptes: Polònia, Portugal, Argentina, Rússia, Austràlia, Malàsia, Indonèsia, Emirats Àrabs Units, Oman, Bulgària, Espanya, i Xina.





Paraules clau

Disseny/ industries creatives/ joves talents internacionals/ tusime/