Jordi Martí Grau assisteix als Tres Tombs de Sant Antoni : Servei de Premsa

Jordi Martí Grau assisteix als Tres Tombs de Sant Antoni

24/01/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 25 de gener, a les 10.30 hores, al Mercat de Sant Antoni, (cruïlla entre el carrer del Comte Borrell i Tamarit), el regidor del Districte de l’Eixample, Jordi Martí Grau, i la presidenta del Consell Municipal del Districte de l’Eixample, Eva Baró, assisteixen a la 195a edició de la Cavalcada dels Tres Tombs de Sant Antoni.

L’acte comença amb una concentració a la plaça Josep Puig i Cadafalch a les 09.30 hores, des d’on s’iniciarà el recorregut. A les 10.45 hores, al Mercat de Sant Antoni, es donarà inici a la lectura del pregó, a càrrec d’Emilio Zegrí, president de la Federació Catalana d’Hípica. Tot seguit, Eva Baró i Jordi Martí Grau intervindran als parlaments institucionals, juntament amb Andreu Bernadàs, president de la Federació dels Tres Tombs.

A les 11.30 hores es preveu la benedicció de Sant Antoni als animals davant de l’Escola Pia Sant Antoni (ronda de Sant Pau, 72).

El recorregut de la cavalcada passarà pel carrer Tamarit fins al Mercat de Sant Antoni, carrer Parlament, ronda de Sant Pau, Urgell, Tamarit, Villarroel, Floridablanca, ronda de Sant Antoni, plaça de la Universitat, carrer de Pelai, la Rambla, carrer de l’Hospital, plaça del Pedró i carrer de Sant Antoni fins arribar de nou al Mercat de Sant Antoni, on tindrà lloc la cloenda amb descotxada, activitats i balls per a tot el veïnat.





Paraules clau

sant antoni/ tres tombs/