Ada Colau assisteix a la inauguració de l’estació Zona Franca de la L10 sud de metro : Servei de Premsa

Ada Colau assisteix a la inauguració de l’estació Zona Franca de la L10 sud de metro

31/01/2020Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 1 de febrer, a les 12:00 hores (estació Zona Franca, carrer A de la Zona Franca, entre els carrers 1 i 2) l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau assisteix a l’acte d’inauguració de l’estació Zona Franca de la L10 sud de metro. A l’acte, també hi prendrà part el president de la Generalitat, Quim Torra, el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet. També hi seran presents els tinents d’alcaldia Jaume Collboni i Janet Sanz, la regidora de Mobilitat i presidenta de TMB, Rosa Alarcón i el regidor de Sants-Montjuïc, Marc Serra.

Les autoritats faran un recorregut per les instal•lacions d’aquesta estació i rebran les explicacions de l’obra per part del director general d’Infraestructures de Mobilitat, Xavier Flores. A la zona de l’andana, al nivell superior de l’estació, tindran lloc els parlaments inaugurals a càrrec del conseller, l’alcaldessa i el cap de Govern.

La nova parada serà la vuitena estació de l’L10 Sud i la número 159 de la xarxa de metro, després de la de Ciutat de la Justícia que es va posar en servei el novembre passat. Ubicada en una zona econòmicament estratègica, és la primera de la xarxa que se situa en viaducte. Aquesta nova estació ha comportat una inversió de 40 milions d’euros i es preveu que registrarà uns 3.600 viatgers diaris.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
l10/ metro/ mobilitat/ Zona Franca/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina