TMB va invertir 116 milions d’euros el 2019 per renovar actius de Metro i Bus, la xifra més alta del decenni : Servei de Premsa

TMB va invertir 116 milions d’euros el 2019 per renovar actius de Metro i Bus, la xifra més alta del decenni

11/02/2020

Les partides principals han servit per rejovenir i ambientalitzar la flota d’autobusos, modernitzar infraestructures i actualitzar la tecnologia per donar més bon servei

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha executat l’any 2019 un pressupost d’inversions de 116,2 milions d’euros en les xarxes de metro i autobusos així com als sistemes tecnològics i de comunicacions de les àrees de negoci i de l’entorn corporatiu amb vista a la millora del servei i l’aposta per la sostenibilitat. Aquesta xifra és la més elevada de l’últim decenni, com es pot comprovar en el gràfic de més avall, i supera en un 20% la inversió efectuada l’any anterior.

Des del 2015, amb els successius contractes programa subscrits amb l’Autoritat del Transport Metropolità, s’ha recuperat la normalitat en la renovació d’actius de la companyia amb l’objectiu de rejovenir les flotes, assegurar el bon funcionament de les xarxes, millorar-ne l’eficiència energètica i en definitiva garantir una qualitat sostinguda del servei de transport.

[…]

 

Descarregar nota de premsa en format PDF

 Compartiu aquest contingut