Detinguts a Barcelona dos homes en el marc d’un dispositiu conjunt per desmantellar un punt de venda de drogues al barri del Raval : Servei de Premsa

Detinguts a Barcelona dos homes en el marc d’un dispositiu conjunt per desmantellar un punt de venda de drogues al barri del Raval

13/02/2020

Els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i la Policia Nacional han desplegar un operatiu per desactivar un pis des d’on es distribuïen drogues, principalment heroïna, però també cocaïna i amfetamines

Els investigadors lliuren a la propietat el pis investigat. En el marc del dispositiu s’ha recuperat també un altre pis dedicat al tràfic de drogues

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra conjuntament amb la Guàrdia Urbana de Barcelona i la Policia Nacional han desmantellat aquest matí un punt de venda de drogues al barri del Raval (Barcelona) i han recuperat un altre pis del mateix bloc on també es distribuïen drogues. Davant la presència policial, els ocupants d’aquest segon pis han abandonat l’immoble, fet que ha permès poder recuperar-lo i lliurar-lo també al seu legítim propietari. En el marc d’aquest dispositiu, els agents han detingut dos homes, de nacionalitat paquistanesa, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut públic, concretament per tràfic de drogues.

L’operatiu s’ha iniciat aquest matí, cap a les 12 del migdia, quan agents dels tres cossos policials han accedit a l’immoble investigat des d’on es distribuïen les drogues. La investigació es va iniciar fa tres mesos quan els policies van tenir coneixement que des d’aquest immoble s’estava traficant. Un cop a l’interior, els agents han localitzat diverses substàncies estupefaents: heroïna, cocaïna i metamfetamines. També han localitzat diners i utensilis per a la manipulació de les droogues

L’operatiu d’avui arriba després que dissabte passat es precipités un altre operatiu conjunt amb Guàrdia Urbana de Barcelona en què es van desmantellar tres punts de venda i es van detenir 12 persones per la seva relació amb el tràfic de drogues.

Els agents mantenen obertes investigacions per tal de detenir i desmantellar altres punts actius des d’on es constata que es produeix tràfic de drogues.

Els detinguts passaran a disposició judicial durant els propers dies.Compartiu aquest contingut