La Fabra i Coats posa la primera pedra de la seva nova etapa : Servei de Premsa

La Fabra i Coats posa la primera pedra de la seva nova etapa

13/02/2020

Divendres, 14 de febrer, a les 10.00 hores, tindrà lloc la presentació de la nova etapa de Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació. Un nou projecte que vol ser una declaració d’intencions a través de tres eixos principals d’interès: la producció pròpia, la creació local i internacional, i la relació entre art i comunitat educativa i social. La presentació anirà a càrrec del Tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats; de la directora de la Fabra i Coats, Joana Hurtado, i els autors de les dues noves exposicions del Centre d’Art: Jordi Mitjà, que presentarà Succeeix cada dia, i Haris Epaminonda i Daniel Gustav Cramer que presentaran La biblioteca infinita.

El dissabte 15 de febrer tindrà lloc la inauguració. L’acció de la primera pedra començarà a les 10:30h al Canòdrom (carrer Concepció Arenal, 165), i consistirà en una rua en la qual diversos alumnes dels centres educatius Martí Pous i La Sagrera, del recinte de Fabra i Coats, transportaran de forma metafòrica aquesta primera pedra fins al Centre d’Art. I a partir de les 12h començarà la inauguració oficial amb obertura de portes a les exposicions.Compartiu aquest contingut