L’Ajuntament i els principals agents econòmics de la ciutat acorden impulsar la Barcelona Opportunity Week per reduir els efectes de la cancel·lació del MWC : Servei de Premsa

L’Ajuntament i els principals agents econòmics de la ciutat acorden impulsar la Barcelona Opportunity Week per reduir els efectes de la cancel·lació del MWC

14/02/2020

Ada Colau i Jaume Collboni s’han reunit aquest matí amb els principals agents econòmics de la ciutat per analitzar els efectes de la cancel·lació del congrés

Turisme de Barcelona i l’Ajuntament treballen ja amb el sector hoteler, comercial, cultural i de restauració en l’impuls de la Barcelona Opportunity Week, amb oferta hotelera, gastronòmica i cultural que tindrà lloc durant la setmana que s’havia de celebrar el MWC

Aquesta acció tindrà lloc durant els dies que s’havia de celebrar el MWC i té com a objectius tant atraure nous visitants com mantenir la visita de congressistes que ja tenen el vol i l’hotel contractat

La Barcelona Opportunity Week se suma a la Barcelona Tech Spirit, impulsada per Barcelona Tech City en col·laboració amb les institucions, per mantenir les trobades programades amb inversors i empreses tecnològiques que venien a tancar acords a la ciutat amb motiu del MWC

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, s’han reunit aquest matí amb els principals agents econòmics de la ciutat per analitzar els efectes de la cancel·lació del MWC. A la trobada també hi han assistit, entre d’altres, la regidora de Comerç, Mercats, Règim Intern i Hisenda, Montserrat Ballarín, i el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé.

L’alcaldessa ha traslladat als assistents a la reunió que, tot i tenir un sentiment d’injustícia perquè la ciutat “estava més preparada que mai”, cal mirar endavant, i que s’ha de treballar perquè l’edició del 2021 i les següents siguin les millors. Colau ha explicat que els ha convocat per escoltar i acompanyar les necessitats dels sectors implicats amb la cancel·lació del MWC, però també per fer front a la situació actual, i ser propositius.

 

El tinent d’alcaldia Jaume Collboni ha destacat, en atenció als mitjans de comunicació posterior a la reunió, que l’esperit de la reunió que ha tingut lloc al matí és la voluntat de mirar cap a endavant, mantenir els esdeveniments paral·lels al MWC, i que l’economia del visitant es pugui mantenir al màxim nivell. “Hem volgut fer una reacció ràpida, eficient, amb propostes positives, i omplir de contingut la setmana del Mobile. Llancem un missatge de dinamisme”, ha afirmat.

 

Barcelona Opportunity Week i Barcelona Tech Spirit

L’Ajuntament de Barcelona i els principals agents econòmics de la ciutat implicats en la cancel·lació del MWC, han acordat l’impuls de la Barcelona Opportunity Week, amb oferta hotelera, gastronòmica i cultural, que tindrà lloc durant els dies que s’havia de celebrar el congrés. Aquesta iniciativa té l’objectiu de pal·liar els efectes de la cancel·lació del MWC sobre l’economia de la ciutat, i s’adreçarà als congressistes que ja tenen vol i hotel contractat i vulguin mantenir la visita a la ciutat, però també buscarà l’arribada de nous visitants durant aquells dies. Turisme de Barcelona i diferents àrees de l’Ajuntament de Barcelona ja treballen amb el sector hoteler, comercial, cultural i de restauració, per poder desenvolupar la proposta i fer públic els detalls durant els propers dies.

 

 

Aquesta acció se suma a la “Barcelona Tech Spirit”, impulsada pel sector dels emprenedors de la ciutat englobat a Barcelona Tech City amb el suport de les institucions, per mantenir les activitats programades amb inversors i empreses tecnològiques que venien a tancar acords a la ciutat amb motiu del MWC.Compartiu aquest contingut