Barcelona reconeix el Club Natació Kallípolis amb la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu : Servei de Premsa

Barcelona reconeix el Club Natació Kallípolis amb la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu

18/02/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquest tarda, al Saló de Cent, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha lliurat la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu al Club Natació Kallípolis. A l’acte també hi han assistit la tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana, Laia Bonet, i el regidor d’Esports, David Escudé. El fundador i president del Club, Cèsar Villegas, ha recollit la medalla, i Maria José Bilbao, Glòria Batalla, Eva López, Paula Bosch i Paula Ramírez, membres del Club, han fet la glossa de la institució. Les paraules d’agraïment han anat a càrrec de Villegas i Anna Tarres, directora tècnica del Club Natació Kallípolis.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha qualificat com a “història d’èxit” la trajectòria del CN Kallípolis, “no només pel vostre caràcter pioner i els molts trofeus que heu guanyat, sinó també perquè heu fet que durant molts anys milers de nenes i joves gaudeixin i es formin practicant esport, i perquè heu contribuït a fer de l’esport femení un element de normalització a la nostra societat.”

 

El Plenari del Consell Municipal va acordar atorgar la Medalla d’Or al Mèrit esportiu al Club Natació Kallipolis en reconeixement del seu paper en el foment de l’esport a la ciutat de Barcelona en general i en especial en el foment de la pràctica esportiva femenina. El Club Natació Kallipolis es va fundar a Barcelona el 1968 i, des de llavors, ha estat un dels centres referents en l’esport d’alt nivell i d’excel•lència en la natació artística. El treball continuat d’esportistes i entrenadors, lligat a la vinculació amb la piscina municipal de Can Caralleu va propiciar que la projecció del Club anés més enllà de la ciutat, per esdevenir punt de referència tant a Catalunya com a Espanya en la seva modalitat.





Paraules clau

Club Natació Kallipolis/ esport/ medalla d'or al mèrit esportiu/