Jaume Collboni i la ministra Nadia Calviño assisteixen a la Tech Spirit Barcelona : Servei de Premsa

Jaume Collboni i la ministra Nadia Calviño assisteixen a la Tech Spirit Barcelona

21/02/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dilluns, 24 de febrer, a les 10.00 hores (Barcelona Tech City, Pier 01, Plaça Pau Vila, 1), la vicepresidenta tercera i ministra d’Afers Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, visita el Pier01, un dels projectes més importants del Barcelona Tech City. La vicepresidenta del Govern d’Espanya anirà acompanyada del tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, i la tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana, Laia Bonet.

La vicepresidenta tercera del Govern d’Espanya participa a la Tech Spirit Barcelona realitzant una visita a les instal·lacions del Pier01, un dels projectes més importants del Barcelona Tech City, per conèixer de primera mà alguna de les iniciatives dels emprenedors de la ciutat. Barcelona Tech City és una associació impulsada per emprenedors que actualment representa més de 800 empreses i la seva missió és posicionar Barcelona com un dels principals hubs tecnològics internacionals. Així mateix visitarà les oficines on treballen els emprenedors del Collider, el projecte que connecta el talent científic amb l’empresarial.

Aquesta visita s’enmarca dins la Tech Spirit Barcelona iniciativa organitzada per Barcelona Tech City juntament amb l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Mobile World Capital Barcelona, el Consorci de la Zona Franca, la Cambra de Comerç de Barcelona, el Govern d’Espanya i altres institucions de la comunitat startup.

Les jornades d’emprenedoria que tindran lloc del 23 al 27 de febrer, estan obertes a l’ecosistema local i internacional i aglutinen trobades de networking entre els emprenedors i els fons d’inversió internacionals.

Informació a mitjans:
Per cobrir aquest acte es necessita acreditació. Per a això, s’ha d’enviar el nom, cognoms, mitjà, funció i DNI a media@barcelonatechcity.com abans de dilluns a les 08.30 hores.





Paraules clau

Tech Spirit Barcelona/