Laia Bonet assisteix a la presentació de la nova estratègia per a les dades i la intel·ligència artificial a la UE : Servei de Premsa

Laia Bonet assisteix a la presentació de la nova estratègia per a les dades i la intel·ligència artificial a la UE

21/02/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 24 de febrer, a les 18.30 hores, a l’Aula Europa de les institucions europees a Barcelona (passeig de Gràcia, 90) la tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana, Laia Bonet, participa a la presentació “Construïm el futur de l’Europa digital” on s’explicarà el nou paquet de mesures per adaptar Europa a la transformació digital.

A l’acte també assistiran el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró, i el director de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas.

El passat 19 de febrer la Comissió Europea va presentar la nova estratègia digital de la Unió Europea. El director general de Xarxes de Comunicació, Continguts i Tecnologia de la Comissió Europea, Roberto Viola, presentarà el detall d’aquesta estratègia per adaptar Europa a l’era digital i situar-la en una posició de lideratge per encarar els canvis que comportarà aquesta transició.





Paraules clau

Dades/ europa/ intel·ligència artificial/ ue/