El Palau Sant Jordi acollirà la festa de cloenda de Tech Spirit Barcelona a càrrec de Primavera Sound : Servei de Premsa

El Palau Sant Jordi acollirà la festa de cloenda de Tech Spirit Barcelona a càrrec de Primavera Sound

22/02/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’acte final d’aquesta iniciativa és un sopar de networking organitzat per l’Ajuntament de Barcelona

L’esdeveniment comptarà amb la participació de Miqui Puig i la Casa Azul gràcies a la curadoria musical del festival Primavera Sound

El pròxim dia 26 de febrer tindrà lloc, al Palau Sant Jordi, la cloenda de la iniciativa Tech Spirit Barcelona, un esdeveniment que estarà organitzat per l’Ajuntament de Barcelona mitjançant Barcelona de Serveis Municipals (B:SM). L’acte constarà d’un sopar de networking obert a 1.300 persones assistents a aquestes jornades d’intercanvi de coneixement tecnològic i emprenedoria. La vetllada, que començarà a les 20h i s’allargarà fins les 23h, es complementarà amb una sessió musical a càrrec del festival Primavera Sound.

Aquesta curadoria musical per part del festival de Barcelona acostarà el talent musical local (i còsmic) al Sant Jordi Club, gràcies a Guille Milkyway i les cançons interestel·lars que orbiten des de 1997 a La Casa Azul. Una de les millors notícies musicals que va portar 2019 va ser la tornada a la nostra galàxia del productor i DJ barceloní, que amb La Gran Esfera va afegir una nova col·lecció d’electropop lluminós a himnes ja clàssics com La Revolució Sexual.

 

Anticipant aquest deixant de melodies enganxoses i sumant-se a la festa pop, el warm up anirà a càrrec d’un altre revolucionari de quilòmetre zero, Miqui Puig. El mític líder de Los Sencillos, que posà a ballar a un país sencer, farà el mateix amb el públic del Closing Event del Tech Spirit Barcelona dimecres que ve. El dress code acceptarà vestits d’astronauta i corbates per igual, sempre que es conjuminin amb sabates de ball.

TMB reforçarà el seu servei d’autobusos amb l’operativa que es realitza de manera habitual quan hi ha esdeveniments a l’Anella Olímpica.

 

Tech Spirit Barcelona, dels emprenedors per als emprenedors

La Tech Spirit Barcelona és una iniciativa espontània sorgida després de la cancel·lació del 4YFN i el Mobile World Congress, i organitzada per Barcelona Tech City, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Govern d’Espanya, ACCIÓ, Barcelona de Serveis Municipals, Barcelona Activa, Mobile World Capital Barcelona, Consorci de la Zona Franca, Cambra de Comerç de Barcelona, entre d’altres institucions de la comunitat startup.

Es tracta d’un esdeveniment que tindrà lloc a la ciutat entre el diumenge 23 i el dijous 27 i que s’ha plantejat com una oportunitat única d’aquest 2020, que no busca ser alternativa ni substituir altres esdeveniments. El Tech Spirit Barcelona agruparà una sèrie d’activitats i conferències de foment de l’emprenedoria obertes a l’ecosistema local i internacional, on s’aglutinaran trobades de networking entre els emprenedors i els fons d’inversió internacionals que ja tenien previst visitar Barcelona en aquestes dates.

 

 





Paraules clau

Primavera Sound/ Tech Spirit Barcelona/