Primeres activitats de la Tech Spirit Barcelona : Servei de Premsa

Primeres activitats de la Tech Spirit Barcelona

24/02/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La vicepresidenta tercera i ministra d’Afers Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, ha visitat el Pier01, un dels projectes més importants del Barcelona Tech City.

La vicepresidenta del Govern d’Espanya ha fet la visita i ha pogut conèixer de primera mà algunes iniciatives d’emprenedors de la ciutat, acompanyada del tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, i la tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana, Laia Bonet.

 

 

El primer tinent d’alcaldia Jaume Collboni en declaracions als mitjans ha destacat la ràpida reacció del món de l’ecosistema emprenedor i empresarial en la creació de la Tech Spirit Barcelona “per connectar l’ecosistema digital de la ciutat amb possibles oportunitats de negoci i aliances internacionals”. La celebració del Digital Future Society “és una oportunitat per aprofundir en l’humanisme tecnològic i en la construcció d’un futur digital més just i inclusiu”.

Collboni ha remarcat que “Barcelona és líder en transformació digital i treballa en dues estratègies alhora, la innovació en totes les seves vessants, i la inclusió, de manera que totes les persones participin dels canvis tecnològics, digitals i socials i no quedi ningú enrere”.

La Tech Spirit Barcelona és una iniciativa organitzada per Barcelona Tech City juntament amb l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Mobile World Capital Barcelona, el Consorci de la Zona Franca, la Cambra de Comerç de Barcelona, Govern d’Espanya i altres institucions de la comunitat startup.

Les jornades d’emprenedoria tenen lloc del 23 al 27 de febrer, estan obertes a l’ecosistema local i internacional i aglutinen trobades de networking entre els emprenedors i els fons d’inversió internacionals.





Paraules clau

Barcelona Tech City/