Tech Spirit Barcelona clou amb més de 5.000 assistents a prop de 100 esdeveniments d’emprenedoria tecnològica : Servei de Premsa

Tech Spirit Barcelona clou amb més de 5.000 assistents a prop de 100 esdeveniments d’emprenedoria tecnològica

26/02/2020

L’alcaldessa Ada Colau ha presidit avui al Palau Sant Jordi la cloenda de Tech Spirit Barcelona, amb un sopar de networking per a més de 1.300 persones de la comunitat econòmica, emprenedora i d’start-ups, i la música de Miqui Puig, la Casa Azul i Guille Milkyway, sota el paraigües del festival Primavera Sound

Des del 23 de febrer, Tech Spirit Barcelona ha comptat amb prop de 5.000 assistents, gairebé un centenar d’esdeveniments i la participació de més de 400 empreses en més de mil reunions

Tech Spirit Barcelona ha agrupat una sèrie d’activitats i conferències de foment de l’emprenedoria obertes a l’ecosistema local i internacional, amb trobades de networking entre les persones emprenedores i els fons d’inversió internacionals que ja tenien previst visitar Barcelona en aquestes dates

L’alcaldessa Ada Colau ha presidit avui la cloenda al Palau Sant Jordi de la iniciativa Tech Spirit Barcelona, en un esdeveniment final organitzat per l’Ajuntament de Barcelona mitjançant Barcelona de Serveis Municipals (B:SM). L’acte ha constat d’un sopar de networking obert a 1.300 persones assistents a aquestes jornades d’intercanvi de coneixement tecnològic i emprenedoria, i ha comptat amb una sessió musical a càrrec de Miqui Puig, la Casa Azul i Guille Milkyway, sota el paraigües del festival Primavera Sound.

 

 

 

 

L’alcaldessa, Ada Colau, ha posat el Tech Spirit Barcelona com a exemple de la reacció genuïnament barcelonina “combinant el gran talent propi amb la col·laboració i el treball en xarxa”. Colau, que ha agraït a tots els serveis municipals l’esforç fet, ha afirmat que “són moments de canvis, incerteses i pors, però també d’esperances. Aquest no serà l’últim cop que haurem d’afrontar canvis d’última hora”. “Reivindico l’actitud barcelonina: fermesa, convicció, cooperació i flexibilitat”, ha reblat.

Per la seva part, el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, ha destacat la importància d’esdeveniments com aquest per demostrar el lideratge de la ciutat i la potència de l’ecosistema emprenedor, digital i tecnològic de Barcelona: “som la capital tecnològica del sud d’Europa, amb un sector madur i diversificat, que a més compta amb una comunitat tecnològica i emprenedora fora de sèrie, que ha comptat amb els esforços conjunts de les administracions i les institucions perquè Barcelona pogués ser de nou la capitalitat de l’emprenedoria i la innovació tecnològica”.

 

Tech Spirit Barcelona, dels emprenedors per als emprenedors

La Tech Spirit Barcelona és una iniciativa espontània sorgida després de la cancel·lació del 4YFN i el Mobile World Congress, i organitzada per Barcelona Tech City, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Govern d’Espanya, ACCIÓ, Barcelona de Serveis Municipals, Barcelona Activa, Mobile World Capital Barcelona, Consorci de la Zona Franca, Cambra de Comerç de Barcelona, entre d’altres institucions de la comunitat startup.

Aquest esdeveniment, celebrat a la ciutat entre el diumenge 23 i el dijous 27, s’ha plantejat com una oportunitat única d’aquest 2020, que no busca ser alternativa ni substituir altres esdeveniments. El Tech Spirit Barcelona agrupa una sèrie d’activitats i conferències de foment de l’emprenedoria obertes a l’ecosistema local i internacional, on s’aglutinaran trobades de networking entre les persones emprenedores i els fons d’inversió internacionals que ja tenien previst visitar Barcelona en aquestes dates.Compartiu aquest contingut