Comença la instal·lació de la ‘bombolla’ a l’exterior de del Mercat de l’Abaceria per retirar la teulada de fibrociment : Servei de Premsa

Comença la instal·lació de la ‘bombolla’ a l’exterior de del Mercat de l’Abaceria per retirar la teulada de fibrociment

02/03/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El gerent de l’Institut de Mercats Municipals, Màxim López, atendrà els mitjans de comunicació per informar-ne demà dimarts 3 de març a les 12.30h a l’Ajuntament

En les darreres setmanes s’han estat col·locant les bastides al llarg de la façana de Travessera de Gràcia, el carrer Mare de Déu dels Desemparats i el carrer Torrijos, i també a l’interior de l’edifici, per poder estendre per sobre la làmina de polipropilè i garantir el seu confinament

Demà dimarts comencen a instal·lar-se a l’exterior del mercat de l’Abaceria les làmines de prolipropilè que confinaran l’equipament per poder procedir a la retirada de la teulada de fibrociment. Aquestes làmines constituiran una mena de “bombolla” que aïllarà el mercat.

El desmuntatge de les plaques de la teulada es farà per fases i la bombolla s’hi instal·larà per parts.

En les darreres setmanes s’han estat col·locant les bastides al llarg de la façana de Travessera de Gràcia, el carrer Mare de Déu dels Desemparats i el carrer Torrijos, i també a l’interior de l’edifici, per poder estendre per sobre la làmina de polipropilè i garantir el seu confinament. També s’han col·locat quatre grans depressors a l’interior del mercat per absorbir l’aire de dins la bombolla de manera que es filtri. Els depressors funcionaran 24 hores al dia.

Seguint aquest procediment, en una primera fase es treballarà en la nau lateral de Travessera de Gràcia i en una segona fase, en la del carrer Puigmartí.

Finalment, en una tercera fase, es col·locaran bastides a les naus laterals, on ja no hi haurà sostre, fins a l’alçada de la nau central, per tal de poder cobrir i confinar la nau principal. Un cop fet aquest confinament, es retiraran les plaques de fibrociment de la nau central en diverses subfases.

Amb aquests treballs, es preveu que la coberta del mercat pugui estar totalment retirada al mes de juny. A partir d’aquell moment, es continuarà amb la demolició dels laterals de l’edifici, ja sense fibrociment.





Paraules clau

abeceria/ Gràcia/ mercats/