Ada Colau presenta els nous autobusos que s’incorporen a la flota de TMB : Servei de Premsa

Ada Colau presenta els nous autobusos que s’incorporen a la flota de TMB

04/03/2020Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 5 de març, a les 12:00 hores (Plaça d’Ernest Lluch, Parc del Fòrum, al costat del Museu Blau), l’alcaldessa de Barcelona i presidenta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Ada Colau, presenta els nous autobusos híbrids i de gas natural comprimit que han passat a formar part de la flota de TMB, entre finals de l’any passat i principis d’aquest. A l’acte també hi assistirà el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, la regidora de Mobilitat i presidenta de TMB, Rosa Alarcón, i el conseller delegat de l’empresa, Gerardo Lertxundi.

La presentació es farà a la plaça d’Ernest Lluch i hi participaran nens i nenes de l’escola Joaquim Ruyra, que desenvoluparan una activitat del programa TMB Educa relacionat amb les característiques ambientals, d’accessibilitat i confort dels nous autobusos.

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
autobusos/ mobilitat/ tmb/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina