Michael Donaldson participa a la inauguració del Digital Sales Hub de NetApp a Barcelona : Servei de Premsa

Michael Donaldson participa a la inauguració del Digital Sales Hub de NetApp a Barcelona

11/03/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El comissionat d’Innovació Digital, Administració Electrònica i Bon Govern ha participat avui a la inauguració de Digital Sales Hub de NetApp a Barcelona, el primer a tot l’Estat i el 5è d’Europa, on ha manifestat la voluntat i el compromís de l’Ajuntament per convertir-se en la capital de referència d’un nou humanisme tecnològic

 

 

El comissionat d’Innovació Digital, Administració Electrònica i  Bon Govern, Michael Donaldson, ha participat aquest dimecres a la inauguració del primer Digital Sales Hub de NetApp a Barcelona.

A l’acte també han participat el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró; el director general de NetApp a Espanya, Ignacio Villalgordo; i la vicepresidenta mundial de Virtual Sales NetApp, Lori Harmon.

Michael Donaldson ha celebrat l’obertura del nou centre de vendes perquè “reforça el posicionament de Barcelona com a hub tecnològic i demostra la capacitat de resiliència de la ciutat i la fortalesa i consistència de l’ecosistema tecnològic que s’ha creat a Barcelona en els últims 15 anys”. També ha destacat  l’important paper de l’economia digital com “un dels sector estratègics més importants de la ciutat, amb més de 65.000 llocs de treball i més de 200 empreses tecnològiques internacionals instal·lades a la ciutat en els últims 5 anys”.

El comissionat també ha manifestat la voluntat de l’Ajuntament de convertir-se en la capital de referència d’un nou humanisme tecnològic. “El futur tecnològic es juga a les grans ciutats i volem promoure que la innovació tecnològica estigui al servei de les necessitats dels ciutadans, tot garantint els seus drets digitals”. “Volem impulsar Barcelona com a capital de l’economia verda –ha dit Donaldson-, per aconseguir un desenvolupament sostenible necessitem una transformació econòmica que impliqui als sectors públic i privat  i permeti  fomentar la productivitat de les empreses i les administracions i millorar l’eficiència i qualitat dels serveis a la ciutadania”.

 

Nota de premsa: NetApp abre su nuevo Digital Sales Hub en Barcelona para dar soporte a la región de EMEA





Paraules clau

barcelona/ Digital Sales Hub/ NetApp/