Eloi Badia i Gemma Tarafa actualitzen la situació dels serveis funeraris a la ciutat : Servei de Premsa

Eloi Badia i Gemma Tarafa actualitzen la situació dels serveis funeraris a la ciutat

06/04/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dilluns 6 d’abril, a les 12.15 hores, a la sala Lluís Companys (Ajuntament de Barcelona), el regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica i president de Cementiris de Barcelona, Eloi Badia, i la regidora de Salut, Envelliment i Cures, Gemma Tarafa, actualitzaran les dades dels serveis funeraris i de Cementiris de Barcelona. També hi participarà la gerenta de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, Carme Borrell.

Els periodistes podran seguir utilitzant el nou sistema que els permet fer preguntes en directe i interactuar amb els compareixents a través de videoconferència amb l’objectiu de donar més facilitats a la tasca periodística.

 

 

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ:

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa d’avui:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho abans de les 12.00h enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 618 686 173.

– Abans de les 12.00h, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil: https://meet.jit.si/SalaPremsaAjuntamentBarcelona

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 618 686 173. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

Pel que fa a qüestions tècniques, betevé posarà a disposició aquest senyal en directe per les següents vies:
1) Collserola (matriu de CELLNEX)
2) per als mitjans que ho vulguin publicar al seu web: descarregueu codi embed

En cas de qualsevol dubte, contacteu amb el Departament Tècnic de betevé, al 93 506 42 13.

La compareixença també es podrà seguir per streaming a través del següent enllaç: https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/

 

 

Podeu consultar tota la informació municipal sobre la COVID-19
al web desdecasa.barcelona:





Paraules clau

COVID-19/ serveis funeraris/