[INCLOU MATERIAL AUDIOVISUAL] El pavelló de l’INEFC s’adequa com a ampliació de l’Hospital Clínic per atendre pacients amb la COVID-19 : Servei de Premsa

[INCLOU MATERIAL AUDIOVISUAL] El pavelló de l’INEFC s’adequa com a ampliació de l’Hospital Clínic per atendre pacients amb la COVID-19

08/04/2020

L’espai tindrà un total de 252 llits, i serà el més gran dels 4 Pavellons Salut que haurà adequat el Consorci Sanitari de Barcelona per destensar els hospitals de la ciutat durant l’actual emergència sanitària

El nou Pavelló Salut estarà a disposició de l’hospital el proper divendres

Des de la seva creació fa dues setmanes, l’Oficina Tècnica Pavelló Salut haurà adequat 4 centres esportius de la ciutat que poden arribar a acollir a més de 550 pacients

El pavelló de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) estarà a disposició de l’Hospital Clínic el proper divendres com a espai medicalitzat per atendre pacients amb la COVID-19. Serà l’últim dels 4 Pavellons Salut que el Consorci Sanitari de Barcelona -format per l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya- habilita per destensar els hospitals de la ciutat durant l’actual emergència sanitària.

 

 

 

 

 

 

El passat 26 de març es va constituir l’Oficina Tècnica Pavelló Salut per desplegar l’operatiu que ha permès ampliar els hospitals de referència de la ciutat per centres esportius dels entorns. La idea és que es converteixen els pavellons com si fossin una planta més de l’hospital. Des de llavors, ja estan en marxa el CEM Olímpics Vall d’Hebron com a extensió de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron; el centre esportiu Claror Marítim com a ampliació de l’Hospital del Mar; i el CEM Guinardó com a ampliació de l’Hospital de Sant Pau. Amb el nou espai a INEFC, els 4 espais podran acollir a més de 550 pacients. L’Hospital Clinic compta també amb un hotel medicalitzat, el Catalonia Barcelona Plaza, on poden atendre fins a 500 pacients. L’adequació d’aquest hotel s’ha fet també amb el suport de l’Oficina Tècnica Pavelló Salut.

 

Material relacionat

Vídeo adequació INEFC (MP4 – 1,9 Gb)

Fotografies adequació INEFC (ZIP – 4,4 Mb)

 

 

Podeu consultar tota la informació municipal sobre la COVID-19
al web desdecasa.barcelona:Compartiu aquest contingut