Plenari extraordinari del Consell Municipal : Servei de Premsa

Plenari extraordinari del Consell Municipal

16/04/2020

Divendres 17 d’abril, a les 10.00 hores, se celebrarà una sessió extraordinària del Plenari del Consell Municipal, per tractar monogràficament sobre les mesures adoptades per la ciutat sobre el COVID-19.

La sessió se celebrarà per videoconferència. L’alcaldessa, Ada Colau, presidirà la sessió des de la Sala Lluís Companys, on estarà acompanyada pel primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, la regidora de Salut, Envelliment i Cures, Gemma Tarafa, i el secretari de la Corporació. La resta de regidors intervindran telemàticament.

Betevé oferirà la retransmissió en directe del Plenari.

Els mitjans de comunicació podran seguir la sessió a
https://ajuntament.barcelona.cat/premsa

 Compartiu aquest contingut