Collboni i Tarafa atenen els mitjans de comunicació en relació al Pla de Xoc municipal als barris amb més afectació pel COVID-19 : Servei de Premsa

Collboni i Tarafa atenen els mitjans de comunicació en relació al Pla de Xoc municipal als barris amb més afectació pel COVID-19

17/04/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 18 d’abril, a les 11:00 hores ( Via Favència, 247, davant del Mercat Municipal de Montserrat), el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, i la regidora de Salut, Envelliment i Cures, Gemma Tarafa, atendran ela mitjans de comunicació per informar del Pla de Xoc municipal als barris amb més persones afectades pel coronavirus.

ATENCIÓ: Els mitjans gràfics que vulguin prendre imatges dels serveis del Pla de Xoc ho podran fer des d’aquest punt a les 11 hores. Les declaracions seran a les 11:30 hores.

Posteriorment, Tarafa i Collboni participaran a les 12 hores en l’aplaudiment en homenatge als treballadors i treballadores del Mercat de Montserrat i tots els mercats per part de membres de la Guàrdia Urbana, que dissabte tindrà lloc a aquest mercat i també al mercat de Vall d’Hebron.

 





Paraules clau

barris/ COVID-19/ pla de xoc/