Els districtes reprenen el contacte entre regidors i regidores i el veïnat amb trobades telemàtiques : Servei de Premsa

Els districtes reprenen el contacte entre regidors i regidores i el veïnat amb trobades telemàtiques

28/04/2020

Les sessions, que tindran lloc fins a finals de maig al web municipal de participació decidim.barcelona, volen ser un espai des d’on informar a la ciutadania des de la proximitat, tot i la distància física obligada

A “El regidor respon” / “La regidora respon”, els màxims representants de cada Districte compareixeran per ‘streaming’ i respondran les preguntes publicades i valorades per la ciutadania al web de participació decidim.barcelona

La primera sessió serà amb el regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, aquest dijous, 30 d’abril, a les 18.00 hores

Tot i la suspensió dels espais de trobada entre els regidors i regidores de Districte i la ciutadania a causa de la pandèmia de la Covid-19, l’activitat dels equips dels Districtes no s’ha aturat. En un moment en què la ciutadania té més neguits a causa dels efectes de la pandèmia i on l’Ajuntament de Barcelona ha redoblat els esforços per fer-hi front, els regidors i les regidores de Districte celebraran trobades telemàtiques al web de participació decidim.barcelona per tenir un contacte directe i pròxim amb els veïns i les veïnes.

Les sessions “El regidor respon” / “La regidora respon” neixen amb la voluntat de prendre el relleu de les trobades i reunions online amb entitats i veïnat dels diferents barris que s’han anat fent als districtes i barris. Aquestes trobades telemàtiques serviran donar a conèixer les mesures que s’estan prenent sobre l’emergència de la Covid-19 als respectius districtes i a tota la ciutat. Així mateix, serviran per escoltar i donar resposta a les preguntes, propostes o neguits que plantegi la ciutadania sobre l’afectació als seus barris o districtes. Podran participar-hi els veïns i les veïnes organitzades o a títol individual que estiguin registrades al decidim.barcelona, la plataforma de participació de l’Ajuntament de Barcelona.

La primera sessió tindrà lloc aquest dijous, 30 d’abril, a les 18.00 hores, amb el regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa. La resta de dates són les següents:

7 de maig: Gràcia

13 de maig: Sants-Montjuïc

14 de maig: Horta-Guinardó

18 de maig: les Corts

19 de maig: Sant Martí

21 de maig: Sant Andreu

26 de maig: Sarrià – Sant Gervasi

27 de maig: l’Eixample

Pel que fa a la sessió de Nou Barris, es concretarà la data els pròxims dies.

 

“El regidor respon” / “La regidora respon” a decidim.barcelona

El regidor o regidora compareixerà per ‘streaming’ a través del web de participació ciutadana decidim.barcelona, plataforma on la qual, i des de 48 hores abans, es podran introduir preguntes i valorar les ja publicades. Tant per poder plantejar qüestions com per valorar i votar les que es considerin més rellevants caldrà estar registrat al web decidim.barcelona.

La dinàmica de la sessió consistirà en un informe inicial del regidor o regidora per valorar la situació del districte i l’ordre de les preguntes quedarà definit per les que han estat considerades com a més rellevants pels propis veïns i veïnes. La durada de la sessió serà de 90 minuts i aquelles preguntes que hagin quedat sense respondre en directe es contestaran per escrit al mateix web decidim.barcelona.

Podeu consultar tota la informació municipal sobre la COVID-19
al web desdecasa.barcelona:Compartiu aquest contingut