Els nens i nenes de Barcelona celebren l’activitat “Dansa Ara des de casa” : Servei de Premsa

Els nens i nenes de Barcelona celebren l’activitat “Dansa Ara des de casa”

28/04/2020

La iniciativa escolar municipal de promoció de l’esport de Barcelona “Dansa Ara” celebra el Dia Internacional de la Dansa el proper 29 d’abril

Enguany, per la situació excepcional de confinament, es realitzarà en format online “Dansa Ara des de casa” practicant els exercicis que han treballat el professorat i l’alumnat dels centres educatius de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports, convoca el proper dimecres, 29 d’abril, coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa, a tots els nens i nenes que enguany participen al projecte municipal “Dansa Ara”, de promoció escolar en horari lectiu, a participar en el “Dansa Ara des de casa”.

El regidor d’Esports, David Escudé ha declarat que l’activitat “està inclosa en el programa municipal d’activitats esportives en horari lectiu on oferim propostes gratuïtes d’activitat física per reforçar els continguts curriculars d’educació física amb activitats de gran format que l’escola no podria desenvolupar de manera autònoma. Es tracta de fer activitats esportives que puguin desenvolupar el professorat i l’alumnat a l’escola i després posar-les en comú amb d’altres centres educatius”

David Escudé ha destacat que “mantenim l’essència de l’activitat que és que el professorat dissenyi diferents modalitats esportives per a contribuir al creixement personal de l’alumnat basat en els beneficis saludables i els valors positius de l’esport. Per les circumstàncies excepcionals que estem vivim, l’activitat esportiva l’hem convertit en “Dansa Ara des de casa” i està emmarcada dins la campanya #BCNesmoudinsdecasa de l’Ajuntament de Barcelona, que promou la pràctica esportiva des de casa”.

 

 

“Dansa Ara des de casa” és una sessió en línia on els nens i nenes realitzaran conjuntament la dansa “el mambo” (es pot veure la coreografia aquí), que porten dies assajant amb la seva classe, des de casa i en família.

Imatges dels nens i nenes de la classe de segon de primària, de l’Escola Mare de Déu de la Soledat- Salesianes Sant Andreu, assajant virtualment la coreografia link.

“Dansa Ara” és el projecte municipal de promoció de l’esport escolar dins de l’horari lectiu, que cada any promou la pràctica de la dansa entre l’alumnat de segon de primària dels centres escolars de la ciutat, i forma part del programa municipal “L’Escola fa Esport a la Ciutat”. Enguany hi participen uns 9.600 infants de 236 centres educatius de Barcelona.

Habitualment se celebra en aquestes dates, motiu pel qual s’ha volgut convocar aquesta sessió especial “des de casa”, com avançament del “Dansa Ara” que es preveu celebrar a finals d’any al Palau Sant Jordi.

 

 

Podeu consultar tota la informació municipal sobre la COVID-19
al web desdecasa.barcelona:Compartiu aquest contingut