Barcelona prepara els barris per afavorir el passeig a prop de casa : Servei de Premsa

Barcelona prepara els barris per afavorir el passeig a prop de casa

30/04/2020Temps estimat de lectura: 1 minut

Des de demà, cada dia de 9h a 21h es tallarà el trànsit a 44 carrers per destinar 18,5 km i uns 74.000 m2 als vianants

L’objectiu és garantir que, davant l’inici del desconfinament gradual, tots els barris tinguin una xarxa d’itineraris segurs per on passejar i fer esport individual respectant les distàncies de seguretat

Sumats als 30.000 m2 que es guanyaran properament a l’avinguda Diagonal, la Gran Via, la Via Laietana i els carrers del Consell de Cent, Rocafort i Girona, en total la ciutat disposarà de 104.000 m2 nous per als desplaçaments a peu

També a partir de demà divendres s’obriran al públic 70 parcs dels 10 districtes de la ciutat per complementar la xarxa d’itineraris millorant la connectivitat i la manca d’espais verds d’algunes zones de la ciutat.

El parcs, per tant, esdevenen zones de pas, no d’estada, i les zones de joc infantil dels parcs restaran tancades i per tant no se’n podrà fer ús. Les platges de la ciutat, en aquesta fase, també romandran tancades al públic.

Descarregar dossier en format PDFCompartiu aquest contingut

Paraules clau
COVID-19/ desconfinament gradual/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina