Barcelona avança en la implantació de mesures per adaptar l’espai públic a la nova mobilitat : Servei de Premsa

Barcelona avança en la implantació de mesures per adaptar l’espai públic a la nova mobilitat

13/05/2020Temps estimat de lectura: 1 minut

L’Ajuntament està executant les actuacions per adaptar la ciutat a l’inici de la recuperació de la mobilitat, amb mesures urgents per garantir que la ciutadania pugui moure’s amb les millors condicions de seguretat possibles, impulsant els modes col·lectius, sostenibles i no contaminants

Avui es farà el tancament del trànsit als laterals de la Gran Via i la Diagonal, diumenge comença l’ampliació de voreres de la Via Laietana i ja s’ha pacificat el primer tram de Consell de Cent, entre Urgell i passeig de Gràcia

S’ha obert el corredor bici de Pau Claris i a mitjan setmana que ve es preveu que ja estiguin en marxa els d’Indústria, Roger de Llúria i un tram de València. Als carrils bus s’han fet 8 actuacions de millora i aquesta setmana s’inicien 4 intervencions més

El Govern municipal inicia una actuació per recuperar més de 43.000 m2 de voreres pels vianants, retirant les motos que hi estiguin estacionades i fomentant que aparquin en calçada o aparcaments subterranis. En total s’actuarà en 24 àmbits de la ciutat

Totes aquestes accions, sumades als 44 carrers que s’han recuperat per als vianants per reforçar la xarxa d’itineraris segurs de la ciutat, suposen un guany de prop de 150.000 m2 d’espai públic per caminar i passejar de forma segura i saludable

Descarregar dossier de premsa en format PDFCompartiu aquest contingut

Paraules clau
COVID-19/ espai públic/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina