Barcelona amplia el nombre de carrers tallats al trànsit per garantir els desplaçaments segurs de la ciutadania : Servei de Premsa

Barcelona amplia el nombre de carrers tallats al trànsit per garantir els desplaçaments segurs de la ciutadania

15/05/2020

A partir d’aquest dissabte, s’incrementen fins a 51 el nombre de vies que queden tancades a la circulació de 9 a 21 hores, amb l’objectiu de garantir itineraris segurs per on passejar i fer esport individual respectant les distàncies de seguretat

Fruit de l’anàlisi dels primers dies de funcionament de la iniciativa, se sumen 12 nous carrers que passen a estar tallats al trànsit, s’apliquen modificacions i ajustos sobre 4 vies més i es reobren 5 carrers perquè existeixen millors alternatives de pas pels vianants

Amb aquesta mesura es guanyen 81.200m2 pels vianants que, sumats a l’espai aconseguit amb la resta d’intervencions per ampliar i retirar motos de les voreres i pacificar carrers, superen els 154.000 nous m2 d’espai segur per a les persones que van a peu

Descarregar dossier en format PDFCompartiu aquest contingut