El Port Olímpic reprèn l’activitat de restauració avui : Servei de Premsa

El Port Olímpic reprèn l’activitat de restauració avui

27/05/2020Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Barcelona fa una rebaixa del preu del lloguer als restauradors del Port Olímpic

Aquest acord s’emmarca en les mesures econòmiques que està fent el govern municipal de suport a la reactivació econòmica de la ciutat i en la nova gestió municipal del Port Olímpic

La transformació del Port Olímpic segueix avançant després que l’Ajuntament de Barcelona assumís, el passat mes d’abril, el lideratge i la gestió a través l’empresa municipal Barcelona de Serveis Municipals (BSM), en un moment de gran complexitat per la pandèmia i l’aturada de l’activitat econòmica.

El nou Port Olímpic, ja recuperat per la ciutat, desplegarà nous eixos estratègics basats en l’obertura a la ciutadania, un nou model d’usos basat en l’economia blava, els esports nàutics, una restauració de proximitat i vinculada al mar i una gestió pública sostenible.

 

Avui és el primer dia en que els restauradors del moll de Gregal ja poden obrir les portes.

El primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda i president de BSM, Jaume Collboni, s’ha reunit amb representants del Gremi de Restauració de Barcelona i de l’associació de restauradors del Port Olímpic.

El tinent d’alcaldia Jaume Collboni ha declarat que “per facilitar l’activitat econòmica hem arribat a un acord amb els restauradors del moll de Gregal per a la millora de les seves condicions econòmiques amb la rebaixa del preu del lloguer dels seus locals. D’aquesta manera facilitem la continuïtat de l’activitat i ajudem a salvar empreses i llocs de treball”.

Jaume Collboni ha fet una crida també “als barcelonins i barcelonines perquè vinguin a gaudir del Port Olímpic que avui està obert com a espai d’oci i de restauració i que ja hem recuperat plenament per a la ciutat”.

Amb l’entrada en la fase 1, en el marc de la nova gestió municipal iniciada el passat 3 d’abril en ple confinament, s’ha iniciat també el procés de signatura dels contractes dels amarraments i pallols dels nous usuaris i d’aquells que continuaran al Port Olímpic. El proper 31 de maig, després de les pròrrogues ateses les restriccions derivades de la crisi sanitària, finalitza el període de retorn per parts dels usuaris que no continuen al Port, tant dels amarraments, com dels locals i pallols derivats de les antigues concessions.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Port Olímpic/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina