Barcelona canvia la gestió del verd per augmentar fins a 383 hectàrees els espais de biodiversitat : Servei de Premsa

Barcelona canvia la gestió del verd per augmentar fins a 383 hectàrees els espais de biodiversitat

05/06/2020

Barcelona guanyarà 17 espais naturalitzats en espais verds existents, que representen 783.300 metres quadrats de nou espai bio, i 49.000 metres quadrats més en espais verds viaris

S’inicia una nova gestió del verd que afavoreix els processos ecològics, l’entrada espontània de flora i fauna, sense perdre la qualitat estètica i orientant-los al benefici social, de salut i de conservació de la biodiversitat

Mesures com abaixar la freqüència de la sega per afavorir el creixement de les herbàcies o augmentar el nombre d’escocells amb vegetació són algunes de les mesures previstes en aquest procés de naturalització

Es creen els refugis de biodiversitat, espais amb mesures específiques de conservació i preservació tant de la flora com de la fauna que hi viu. El Parc de la Ciutadella, les places de Sagrada Família i Gaudí i el Parc de Diagonal Mar incorporaran espais d’aquesta categoria

Descarregar nota de premsa en format PDF

Descarregar presentació en format PDFCompartiu aquest contingut