Barcelona signa un nou acord per avançar cap un nou model de vida i usos dels temps socials més saludables i eficients : Servei de Premsa

Barcelona signa un nou acord per avançar cap un nou model de vida i usos dels temps socials més saludables i eficients

05/06/2020

Ajuntament, Generalitat i Diputació signen un acord de col·laboració per donar impuls a les polítiques d’ús del temps en l’àmbit local i internacional

Les tres administracions i la Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society han presentat la International Time Use Week 2020 i 2021 on participaran més de 300 investigadors, personalitats polítiques, activistes i organitzadors sobre els usos del temps arreu del món

L’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona han signat aquest matí un acord de col·laboració per a l’impuls de les  polítiques d’ús del temps en l’àmbit local i internacional. El conveni recull també l’acord amb la  Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society  per a l’organització de la International Time Use Week 2020 i 2021, on participaran més de 300 investigadors, personalitats polítiques, activistes i organitzacions sobre els usos del temps d’arreu del món.

 

 

 

La crisi de la COVID-19 ha posat el factor temps i la seva organització en el centre de la vida de les persones i aquesta experiència pot representar un guany en la seva qualitat de vida i assolir una millor ocupació i una millor manera de treballar. Ara, més que mai, les polítiques del temps seran un element clau per a la reactivació econòmica i el benestar de la ciutadania a nivell global.

El primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni  ha destacat que “des de l’Ajuntament de Barcelona, com a nivell de govern més proper a la ciutadania, coneixedor de les seves demandes i necessitats, i des d’on es concreten i regulen molts dels horaris dels serveis a la població, estem decidits a promoure politiques i iniciatives del bon ús del temps, posant al centre de les nostres accions a les persones i el seu benestar”

A la signatura del conveni ha participat el primer tinent d’alcaldia Jaume Collboni, la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Budó, la diputada presidenta delegada de l’Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret i les co-coordinadores de la Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society, Marta Junqué i Ariadna Güell.

A l’acte de presentació ha participat la gerent municipal, Sara Berbel, que ha destacat en la seva intervenció que l’Ajuntament de Barcelona està fent una aposta per avançar en les polítiques públiques del temps per construir una societat saludable, igualitària i eficient.

Per a més informació cliqueu aquí.Compartiu aquest contingut