La Guàrdia Urbana desmantella un punt de venda de droga al barri del Carmel : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana desmantella un punt de venda de droga al barri del Carmel

06/06/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Els agents detenen a una persona per un delicte contra la salut pública i receptació

La Guàrdia Urbana de Barcelona va desmantellar el passat dijous un punt de venda de droga al barri del Carmel, al districte d’Horta-Guinardó. Fruit d’aquest dispositiu es va detenir un home de 40 anys per un presumpte delicte contra al salut pública i receptació i un més va quedar investigat per un presumpte delicte contra la salut pública.

L’operació va ser ordenada pel Jutjat d’Instrucció número 27 i portada a terme per agents de la Unitat de Reforç per a les Emergències i Proximitat i de la Unitat Territorial d’Horta-Guinardó de la Guàrdia Urbana

La investigació és va desenvolupar durant varies setmanes on els agents van observar un moviment important de persones que intercanviaven dosis de crack per diners i on es realitzar cinc intervencions a compradors per recollir informació. Durant la investigació es va comprovar que el detingut es dedicava a la distribució al detall de cocaïna i crack.

En el registre del seu domicili els agents van intervenir diferents quantitats de substàncies estupefaents, la majoria preparada per la seva distribució; més de 13.000 euros en efectiu; i telèfons mòbils que constaven com sostrets.

 





Paraules clau

Guàrdia Urbana de Barcelona/ gub/ prevenció/ seguretat/