Joan Ramon Riera pren possessió del càrrec de regidor : Servei de Premsa

Joan Ramon Riera pren possessió del càrrec de regidor

11/06/2020

L’alcaldessa, Ada Colau, ha presidit aquest matí l’acte de presa de possessió de Joan Ramon Riera com a nou regidor de l’Ajuntament de Barcelona, en substitució de Marga Mari-Klose, que ha renunciat per motius de salut.

Joan Ramon Riera assumeix l’àrea d’Infància, Joventut i Persones Grans, i el districte de Les Corts, que fins ara liderava Xavier Marcé. Riera també assumeix la presidència de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD).

Xavier Marcé, regidor de Turisme i Indústries Creatives, passa a ocupar-se també del districte de Nou Barris.

 

 

 

L’alcaldessa ha destacat la forta vocació de servei públic, amb dedicació exigent i a peu de barri, que requereix la feina de regidor, i ha donat la benvinguda a Joan Ramon Riera, vinculat a l’Ajuntament de Barcelona des de l’any 2005, quan va iniciar les seves primeres responsabilitats polítiques al districte de l’Eixample. Riera, regidor del grup municipal del PSC, ha pres possessió del càrrec agraint la feina feta per Marga Mari-Klose i oferint “compromís, treball i ganes d’aprendre”. El nou regidor ha considerat la política com un “bon motor de canvi”, i avui mateix ja ha participat a la seva primera Comissió de Govern.Compartiu aquest contingut