Es reprenen les audiències públiques dels districtes en sessions semipresencials : Servei de Premsa

Es reprenen les audiències públiques dels districtes en sessions semipresencials

18/06/2020

A partir d’aquest dijous 18 de juny tornen a celebrar-se les trobades entre els regidors i regidores de Districte i el veïnat de forma semipresencial

Els veïns i les veïnes poden participar-hi per dues vies, de manera anticipada a través de la plataforma decidim.barcelona, i presencialment, amb reserva prèvia

Aquest dijous 18 de juny els districtes de Ciutat Vella i de Sants-Montjuïc reprenen les audiències públiques en sessions semipresencials després de la suspensió d’actes provocada per la crisi de la Covid-19. Durant les pròximes setmanes i fins a principis de juliol, s’aniran celebrant a la resta de districtes.

A causa de l’estat d’alarma i el confinament de la població, totes les sessions de participació ciutadana presencials es van haver de suspendre. A mesura que ha anat avançant el confinament s’han reprès telemàticament tant sessions d’alguns òrgans com les noves trobades “La Regidoria respon”. En aquestes trobades virtuals, els regidors i regidores dels diferents districtes van compartir amb la ciutadania la resposta municipal a la crisi i van respondre les preguntes que veïns i veïnes van fer arribar a través de la plataforma decidim.barcelona.

Ara, en la represa de les audiències públiques, es recupera el contacte directe entre els responsables territorials i el veïnat, que amb reserva prèvia, podran assistir a les sessions, que se celebraran a les respectives sales de plens de cada districte. A causa de les limitacions d’aforament, les audiències també es podran seguir per ‘streaming’ a través del web decidim.barcelona.

Totes aquelles persones i entitats que vulguin fer les seves preguntes i hi assisteixin presencialment, ho hauran d’indicar a l’entrada de la sessió a un representant del Districte, que en prendrà nota per poder donar el torn de paraula durant la sessió. En cas de voler participar-hi a distància, es poden fer les preguntes a través de decidim.barcelona fins a 24 hores abans de la sessió, que seran llegides durant l’audiència per una persona de l’equip tècnic del Districte.

Calendari de les audiències públiques de Districte

Ciutat Vella: 18 de juny
Eixample: 8 de juliol
Sants-Montjuïc: 18 de juny
Les Corts: 9 de juliol
Sarrià – Sant Gervasi: 30 de juny
Gràcia: 25 de juny
Horta-Guinardó: 6 de juliol
Nou Barris: 6 de juliol
Sant Andreu: data a confirmar
Sant Martí: data a confirmar



Compartiu aquest contingut