Barcelona es prepara per reobrir les Instal·lacions Esportives Municipals : Servei de Premsa

Barcelona es prepara per reobrir les Instal·lacions Esportives Municipals

21/06/2020

El dilluns 22 de juny s’obriran les instal·lacions esportives municipals que encara estaven tancades

L’Institut Barcelona Esports i els gestors de la xarxa de Centres Esportius Municipals treballen conjuntament per reobrir les seves instal·lacions seguint els protocols que marquen les autoritats sanitàries

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l‘Institut Barcelona Esports, continua treballant en el procés de recuperació de la pràctica de l’esport i l’activitat física a la ciutat que va veure suspeses les seves activitats el passat mes de març amb el decret de l’estat d’alarma per la pandèmia de la Covid-19.

A partir del dilluns 22 de juny, Barcelona aborda la darrera etapa d’un procés que culminarà amb la reobertura progressiva de les Instal·lacions Esportives Municipals que encara romanien tancades, els Centres Esportius Municipals i les instal·lacions esportives especialitzades, incloses algunes piscines descobertes.

A tota Catalunya, fins a nova instrucció, seran d’aplicació les mesures establertes pels territoris a la fase 3 del desconfinament amb els canvis següents en la pràctica esportiva:

 

PRACTICA ESPORTIVA A LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

​RECOMANACIONS 

 

Per animar la ciutadania a tornar a fer esport a les instal·lacions municipals, s’ha realitzat la campanya: “Fer esport és molt més que fer esport”

Vídeo de la campanya “Fer esports és molt més que fer esport”:

https://www.youtube.com/watch?v=VXgY0Ws7Aq8

Per a més informació: Per a més informació: barcelona.cat/esports

 

Llistat de les 108 Instal·lacions Esportives Municipals que obriran progressivament:

Obertura de les 4 piscines descobertes que no formen part d’un CEM o estan separades físicament, seguint el calendari d’obertura que es fa cada any. Piscines que obriran: Piscines Municipals de Montjuïc, Llac-Parc de la Creueta del Coll (primera quinzena de juliol), Piscina descoberta CEM Guinardó,  i Llac-Centre Esportiu Municipal Can Dragó.

Obertura dels 41 Centres Esportius Municipals amb mesures de control d’aforament: Centre Esportiu Municipal Parc de la Ciutadella, Centre Esportiu Municipal Can Ricart, Centre Esportiu Municipal Colom, Centre Esportiu Municipal Sant Sebastià, Centre Esportiu Municipal Marítim, Centre Esportiu Municipal Joan Miró, Centre Esportiu Municipal Estació Del Nord, Centre Esportiu Municipal Aiguajoc Borrell, Centre Esportiu Piscina Sant Jordi – Instal·lacions Esportives de l’Escola Industrial, Centre Esportiu Municipal Sagrada Família, Centre Esportiu Municipal Piscines Bernat Picornell, Centre Esportiu Municipal La Bordeta, Centre Esportiu Municipal l’Espanya Industrial, Centre Esportiu Municipal Les Corts, Centre Esportiu Municipal Can Caralleu, Centre Esportiu Municipal Putxet, Centre Esportiu Municipal Claror, Centre Esportiu Municipal Perill, Centre Esportiu Municipal Can Toda, Centre Esportiu Municipal Sardenya, Centre Esportiu Municipal Carmel – Pavelló poliesportiu Municipal El Carmel, Centre Esportiu Municipal Olímpics Vall d’Hebron, Centre Esportiu Municipal Mundet, Centre Esportiu Municipal Guinardó, Centre Esportiu Municipal Horta, Centre Esportiu Municipal Can Dragó, Centre Esportiu Municipal Can Cuyàs, Centre Esportiu Municipal Artesania, Centre Esportiu Municipal Turó de la Peira, Centre Esportiu Municipal Cotxeres Borbó, Centre Esportiu Municipal Bon Pastor, Centre Esportiu Municipal Sant Andreu, Centre Esportiu Municipal La Sagrera, Centre Esportiu Municipal Trinitat Vella, Centre Esportiu Municipal Júpiter, Centre Esportiu Municipal Can Felipa, Centre Esportiu Municipal Bac De Roda, Centre Esportiu Municipal Vintró “Joan Alentorn”, Centre Esportiu Municipal Nova Icària, Centre Esportiu Municipal Maresme i Centre Esportiu Municipal La Verneda

Obertura de les 56 Instal·lacions Esportives Municipals dels 10 districtes (camps de futbol, pavellons, pistes poliesportives): Camp Municipal de Futbol Parc de la Catalana, Pista Poliesportiva Municipal Sant Rafael, Pista Poliesportiva  Municipal Drassanes, Pistes Poliesportives Municipals Parc de la Maquinista, Complex Esportiu Municipal Fort Pienc, Pistes Poliesportives Municipals Joan Miró, Pista Poliesportiva Municipal Jardins de la Indústria, Camp Municipal de Futbol la Satalia, Camp Municipal de Futbol Julià de Campmany, Camp Municipal de Futbol Ibèria, Complex Esportiu Municipal La Bàscula, Pavelló Municipal les Tres Xemeneies, Pavelló Poliesportiu Municipal La Marina, Espai Poliesportiu Municipal Bederrida, Pavelló Poliesportiu Municipal l’Illa, Complex Esportiu Municipal Arístides Maillol, Pistes Poliesportives Municipals Les Corts, Camp Municipal de Futbol Vallvidrera, Pistes Poliesportives Municipals Creueta del Coll, Camp Municipal de Futbol Nou Sardenya (Europa), Camp Municipal de Futbol l’Àliga, Pavelló Poliesportiu Municipal Josep Comellas, Pista Poliesportiva Municipal Can Baró, Pista Poliesportiva Municipal Montbau, Camp Municipal de Futbol Sant Genís, Camps Municipals de Rugbi i Futbol Teixonera Vall d’Hebron, Complex Esportiu Municipal Mundet, Camp Municipal de Futbol Carmel, Camp Municipal de Futbol Canyelles, Camp Municipal de Futbol Torrent del Bosc, Camp Municipal de Futbol Turó de la Peira, Camp Municipal de Futbol Nou Barris, Complex Esportiu Municipal Guineueta, Camp Municipal de Futbol Porta, Pavelló Poliesportiu Municipal Virrei Amat, Pavelló Poliesportiu Municipal Valldaura, Camp Municipal de Futbol Vallbona, Pavelló Poliesportiu Municipal Camp del Ferro, Pavelló Poliesportiu Municipal Torras i Bages, Camp Municipal de Futbol Trinitat Vella, Camp Municipal de Futbol Nou Bon Pastor, Camp Municipal de Futbol Narcís Sala, Pista Poliesportiva Municipal La Sagrera, Complex Esportiu Municipal Clot de la Mel, Pista Poliesportiva Municipal la Palmera, Camp Municipal de Futbol  Maresme, Espai Poliesportiu Municipal Francesc Abad, Pavelló Poliesportiu Municipal La Nau del Clot, Camp Municipal de Futbol Júpiter, Pistes Poliesportives Municipals La Pau, Camp Municipal de Futbol Bogatell, Camp Municipal de Futbol Menorca, Frontons Municipals Bac de Roda, Pista Poliesportiva Municipal Joan Pujades, Camp Municipal de Futbol  Sant Martí de Provençals, Camp Municipal de Futbol Poble Nou – Agapito Fernández

Obertura del Camp Municipal de Béisbol i Softbol Pérez de Rozas i Camp Municipal de Rugbi de la Foixarda així com del pavelló de la Mar Bella i del Camp de hoquei del Pau Negre-Parc del MigdiaCompartiu aquest contingut