Els ajuts de menjador escolar augmenten la dotació ordinària i extraordinària per al curs 2020-2021 : Servei de Premsa

A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

Els ajuts de menjador escolar augmenten la dotació ordinària i extraordinària per al curs 2020-2021

25/06/2020Temps estimat de lectura: 1 minut

Enguany s’incrementa el llindar renda dels beneficiaris de l’ajut de menjador i puja la dotació econòmica tant de l’ajut ordinari com l’extraordinari, amb una estimació econòmica de 25,5 milions d’euros

Per tal de facilitar a les famílies la tramitació de la sol·licitud enguany es cursarà de manera telemàtica

La convocatòria d’ajuts de menjador de P3 fins a 4rt d’ESO s’obre en dos períodes, juny i setembre, i posteriorment es mantindrà oberta per a l’alumnat nouvingut i per a alumnat amb situacions sobrevingudes durant el curs

La convocatòria d’ajuts de menjador per a l’alumnat del segon cicle d’educació infantil i els alumnes d’ensenyaments obligatoris s’ha obert aquesta setmana fins el 9 de juliol en un primer període, i del 7 de setembre al 20 del mateix mes en el segon període. El termini per presentar les sol·licituds signades al centre amb documentació, si s’escau, serà fins el 10 de juliol en el primer període i fins el 23 de setembre en el segon.

Un cop finalitzats els períodes de juny i de setembre, s’establirà un període obert de presentació de sol·licituds per atendre situacions sobrevingudes i per a l’alumnat de nova incorporació.

Els ajuts de menjador són una eina per donar suport als col·lectius en situació de vulnerabilitat, que garanteixen que els infants i joves ingereixin un àpat de qualitat al dia, gaudeixin del temps educatiu de menjador i a la vegada contribueix a pal·liar l’absentisme durant les classes de les tardes.

[…]

 

Descarregar nota completa en format PDFCompartiu aquest contingut

Paraules clau
ajust/ ajuts de menjador escolar/ escola/ Menjar/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina