Dos agents de la Guàrdia Urbana salven la vida a un nadó que presentava símptomes d’asfíxia : Servei de Premsa

Dos agents de la Guàrdia Urbana salven la vida a un nadó que presentava símptomes d’asfíxia

26/06/2020

El nadó de quatre mesos es troba fora de perill després que els agents li realitzessin maniobres de reanimació

Ahir a la tarda una patrulla de la Guàrdia Urbana que es trobava al carrer de Sants va ser requerida per una dona que manifestava que el seu fill de quatre mesos no respirava. Els agents van comprovar que el nadó, que es trobava en braços  de la seva mare, presentava símptomes clars d’asfíxia com el color blavós de la pell.

Els agents van trucar al Sistema d’Emergències Mèdiques, però veient l’estat greu del nadó van procedir a realitzar-li maniobres de reanimació i el van poder recuperar. Poc després l’ambulància del SEM va traslladar al nadó a l’hospital i es troba fora de perill.

 

 
Els agents de la Guàrdia Urbana reben de forma periòdica formació en primers auxilis per fer front a aquest tipus de situacions.  Des de fa quatre anys també s’han incorporat pràctiques de formació de RCP, ús del DEA i suport vital a adults i nens així com pràctiques de control d’hemorràgies.Compartiu aquest contingut