El districte de les Corts crea rutes de llocs d’interès per descobrir i posar en valor la seva història : Servei de Premsa

El districte de les Corts crea rutes de llocs d’interès per descobrir i posar en valor la seva història

26/06/2020Temps estimat de lectura: 2 minuts

Els itineraris tenen com a objectiu conèixer racons del territori de manera singular i descobrir-ne el seu origen

El veïnat es pot descarregar les guies de manera gratuïta per fer-se la ruta a la seva mida. Es programaran visites guiades durant la Festa Major, per Nadal i en dies destacats del districte

El districte de les Corts ha posat en marxa sis rutes per redescobrir el territori d’una manera singular. L’objectiu és que el veïnat pugui fer passejades seguint un itinerari i uns punts d’interès per conèixer racons dels barris del districte i tenir informació sobre el seu origen. Són recorreguts per veure els barris de les Corts amb altres ulls.

El regidor de les Corts, Joan R.Riera, ha destacat que “amb aquestes rutes volem que el veïnat de les Corts i la ciutadania de Barcelona en general, descobreixi alguns dels racons dels 3 barris de les Corts, així com els valors que històricament han estat presents en el territori com són els esportius i de sostenibilitat amb la “Ruta d’esport i natura”, els valors d’igualtat de gènere amb la “Ruta feminista” i la creativitat i l’art urbà en “l’Art en Diagonal”.

“Aquestes rutes son una invitació al veïnat de les Corts a sortir a passeig i descobrir el que tenen al costat de casa. Són itineraris per posar en valor i donar a conèixer la diversitat i la pluralitat del districte i rutes dissenyades per gaudir a través de l’experiència i de manera lúdica, alhora que construïm el relat històric, de present i de futur de les Corts”, ha remarcat el regidor Riera.

[…]

Descarregar nota en format PDFCompartiu aquest contingut

Paraules clau
Les Corts/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina