El Plenari aprova l’ordenació de la Rambla de Prat, que permetrà la construcció d’habitatge públic a la Vila de Gràcia : Servei de Premsa

El Plenari aprova l’ordenació de la Rambla de Prat, que permetrà la construcció d’habitatge públic a la Vila de Gràcia

26/06/2020

El Plenari ha aprovat la MPGM que millora l’ordenació urbanística de l’entorn de la Rambla de Prat i permetrà construir 65 nous habitatges. Un total de 30 habitatges públics i protegits als carrers de Jaén, a la plaça Anna Frank i carrer de l’Àngel i 35 habitatges dotacionals al carrer de Jaén

La modificació, que avui ha passat l’últim tràmit municipal, protegeix un conjunt 15 edificis amb un total de 91 habitatges afectats per un vial previst al planejament de 1976 que proposava prolongar la Rambla de Prat fins al carrer Torrent de l’Olla

El pla dona resposta a la necessitat d’habitatge públic i a la reivindicació veïnal per preservar el taller-estudi Vallmitjana, i a més s’adapta a la mobilitat de la Vila de Gràcia a dia d’avui, que ha canviat substancialment i no requereix les connexions viàries previstes fa més de 40 anys

Descarregar nota en format PDFCompartiu aquest contingut