Barcelona desplegarà més mesures per transformar l’espai públic i fomentar els desplaçaments a peu i la mobilitat sostenible : Servei de Premsa

Barcelona desplegarà més mesures per transformar l’espai públic i fomentar els desplaçaments a peu i la mobilitat sostenible

02/07/2020Temps estimat de lectura: 1 minut

Davant la finalització de les restriccions de la mobilitat generades per l’emergència sanitària i la recuperació de les activitats, especialment a partir de setembre, el Govern municipal ampliarà les mesures realitzades fins ara amb noves intervencions

L’objectiu és transformar progressivament l’espai públic per convertir Barcelona en una ciutat més saludable, més humana i de distàncies curtes, tornant a encaminar la mobilitat cap a modes més sostenibles i segurs com l’anar a peu, en transport públic o en bicicleta

El ventall d’actuacions inclou l’ampliació de voreres a Ronda Universitat i Pelai; 7 intervencions de millora de carrils bus, sumant nous trams de doble carril a la Diagonal i Gran Via; i dos nous corredors bici, un d’ells al carrer Aragó

Es recuperaran la major part dels talls viaris del període d’emergència, consolidant les restriccions a 34 vies secundàries i incorporant definitivament al programa “Obrim Carrers” la Via Laietana, la carretera de Sants-Creu Coberta i el passeig de Sant Joan-Pi i Margall, que es tancaran al trànsit cada cap de setmana, la propera tardor

Descarregar dossier de premsa en format PDFCompartiu aquest contingut

Paraules clau
espai públic/ mobilitat/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina