Jaume Collboni i David Escudé participen a la presentació de la Triatló “1,2,3 a remontar Barcelona” : Servei de Premsa

Jaume Collboni i David Escudé participen a la presentació de la Triatló “1,2,3 a remontar Barcelona”

03/07/2020

Diumenge, 5 de juliol, a les 9.45h (Estadi Olímpic Lluís Companys, a l’escalinata de l’entrada principal), el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, i el regidor d’Esports, David Escudé, participen a l’acte de presentació de la Triatló “1,2,3 a remontar Barcelona”.

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l‘Institut Barcelona Esports, celebrarà el primer esdeveniment esportiu als carrers de la ciutat després de la crisi sanitària, la triatló “123 a Remontar Barcelona”. L’esdeveniment popular consistirà en una prova multidisciplinar: natació, ciclisme, carrera a peu i spinning, i ha estat dissenyada amb totes les mesures de seguretat i de salut pública requerides.

La inscripció dels participants és solidària (15€) i es destinarà íntegrament al projecte Fundació Amics de l’Hospital del Mar i l’equip d’investigació encapçalat pel cap de la Unitat COVID-19 de l’Hospital de Mar, Dr. Roberto Güerri.

A l’acte de presentació intervindran a més del primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni i el regidor d’Esports, David Escudé, el cap de la Unitat COVID-19 de l’Hospital de Mar, Dr. Roberto Güerri, el director de patrocinis del Banc de Santander, Felipe Martin, i els ambaixadors de la prova, Mireia Belmonte, Miguel Indurain i Martin Fiz. També hi assistiran el President de la Federación Española de Triatlón, José Hidalgo, i la gerent de l’Hospital del Mar, Dra. Olga Pané.

Un cop acabada la presentació es farà una Masterclass de spinning amb els tres esportistes.

Els mitjans han de confirmar l’assistència a: scomeche@winsports.esCompartiu aquest contingut