L’Ajuntament de Barcelona presenta el pla de salvaguarda i regeneració del sistema esportiu de la ciutat : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona presenta el pla de salvaguarda i regeneració del sistema esportiu de la ciutat

03/07/2020

Es destinaran 5 M€ a les ajudes a les famílies, els clubs i les entitats esportives de la ciutat

Les actuacions se centraran en enfortir el teixit associatiu de l’esport, facilitar l’accés a l’esport base per infants i joves, i donar suport a les Instal•lacions Esportives Municipals

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports, activa un Pla de salvaguarda i regeneració del sistema esportiu de la ciutat. Es destinaran 5 M€ a les ajudes a les famílies, els clubs i les entitats esportives de la ciutat.

El sector esportiu ha patit un fort impacte arran de la crisi sanitària de la Covid-19. Aquesta crisi social i econòmica ha afectat a nivell individual als esportistes, però també a nivell de clubs, entitats esportives i instal•lacions destinades a la pràctica de l’esport.

El pla de reactivació econòmica contempla tres grans eixos d’actuació: l’ajut extraordinari a clubs i entitats esportives, el reforç de l’accés universal a l’esport, i restablir el reequilibri econòmic de les Instal•lacions Esportives Municipals.

[…]

 

Descarregar nota en format PDFCompartiu aquest contingut