El patronat de Mobile World Capital Barcelona ratifica l’acord d’extensió del MWC Barcelona fins a 2024 : Servei de Premsa

El patronat de Mobile World Capital Barcelona ratifica l’acord d’extensió del MWC Barcelona fins a 2024

09/07/2020

Nadia Calviño, vicepresidenta tercera i ministra d’Afers Econòmics i Transformació Digital del Govern d’Espanya, i Carme Artigas, secretaria d’Estat de Digitalització i Intel•ligència Artificial, s’incorporen com a nous membres del patronat

El patronat de Mobile Word Capital Barcelona ha celebrat aquest matí una de les seves reunions periòdiques a l’Ajuntament de Barcelona per valorar les últimes activitats i abordar les accions futures.

 

La novetat més destacada de la reunió ha estat la ratificació de l’acord d’extensió del MWC Barcelona fins el 2024, un fet que consolida el posicionament de la ciutat com a capital mundial del mòbil. Un altre dels punts destacats de la trobada ha estat la inclusió dins del patronat de Nadia Calviño, vicepresidenta tercera i ministra d’Afers Econòmics i Transformació Digital del Govern d’Espanya, i Carme Artigas, secretaria d’Estat de Digitalització i Intel•ligència Artificial.

El patronat està format per representants del Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, Fira de Barcelona, GSMA, les operadores Telefónica, Vodafone i Orange, Damm i CaixaBank.

 

Sobre Mobile World Capital Barcelona

Mobile World Capital Barcelona és una iniciativa que impulsa el desenvolupament digital de la societat i ajuda a millorar la vida de les persones a escala global.

Amb suport públic i privat, MWCapital centra la seva activitat en quatre àrees: l’acceleració de la innovació a través de l’emprenedoria digital; la transformació de la indústria mitjançant la tecnologia digital; el creixement del talent digital entre les noves generacions i els professionals; i la reflexió sobre l’impacte de la tecnologia a la nostra societat. En conjunt, els nostres programes estan transformant de manera positiva l’economia, l’educació i la societat.

MWCapital acull MWC a Barcelona i és la fundadora de 4 Years From Now (4YFN), la plataforma de negocis per a la comunitat de startups present a tots els esdeveniments de MWC a tot el món.Compartiu aquest contingut