Laura Pérez i Eloi Badia presenten mesures per combatre la calor i les temperatures altes a l’estiu : Servei de Premsa

Laura Pérez i Eloi Badia presenten mesures per combatre la calor i les temperatures altes a l’estiu

15/07/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres 15 de juliol, a les 10.30 hores, la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laura Pérez, i el regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia, expliquen les actuacions per fer front a la calor i les temperatures altes durant l’estiu.

Mitjans gràfics: Demà a partir de les 10h reobre el llac del Parc de la Creueta del Coll (passeig Mare de Déu del Coll, 77), un dels espais previstos en les mesures per fer front a la calor. Els mitjans que ho vulguin poden prendre imatges del primer dia de funcionament de 10 a 14 hores.

La roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 8 persones (periodistes i operadors), previ registre a https://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguirse en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 

Els mitjans que ho desitjin podran fer preguntes seguint les següents instruccions:

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa d’avui:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 678 446 323.

– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://meet.jit.si/SalaPremsaAjuntamentBarcelona

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 678 446 323. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.





Paraules clau

pla calor/